Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

Club Bilderberg's puppets..

To καλύτερο κουρείο στην πόλη,
Σ'αυτούς δεν λένε ποτέ όχι..η Μέρκελ και η παρέα της.Γνωστό οτι αυτό το κλειστό διευθυντήριο σχεδιάζει και δημιουργεί εξελίξεις
χρησιμοποιόντας σαν μαριονέτες πολιτικούς,τραπεζίτες χειραγωγεί τα Μ.Μ.Ε,ελέγχοντας δημοσιογράφους και μεγαλοεκδότες,ανα τον κόσμο.....
            
 για να εγκαθιδρύσει μιά νέα τάξη πραγμάτων που
σκοπό έχει να αυξήσει την οικονομική και πολιτική της ισχύ.Δρά πάντα συνωμοτικά και εφαρμόζει τα σχέδιά της σε κάθε γωνιά του πλανήτη.Γιατί λοιπόν θύμα της να μην έχει πέσει και η μικρή Ελλάδα σαν πειραματόζωο σε ένα πείραμα που μόλις έχει αρχίσει,και που θα το δούμε να εξελίσσεται σε παγκόσμια κλίμακα τα επόμενα χρόνια.
                              ΝΟΣΤΟΣ
 

4 σχόλια:

  1. έχω τη γνώμη πως το πραγματικό διευθυντήριο είναι εντελώς αόρατο .. κι αυτό είναι ακόμα πιο τρομακτικό

    πάντα έτσι ήταν όμως

    πειράματα όλοι οι λαοί ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...........
    Μακάρι να μπορούσα να διαφωνήσω
    αλλά δυστυχώς έτσι είναι...

    D.Angel

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Πειράματα όλοι οι λαοί" πόσο δίκιο έχεις καλή μου φίλη Μeggie, χρόνια τώρα κάποιοι διαφεντεύουν τις τύχες της ανθρωπότητας.
    Η λέσχη Bilderberg,είναι το ορατό σημείο ενός καλά κρυμένου διευθυντηρίου,το κέντρο λήψης αποφάσεων είναι όπως πολύ σωστά το αναφέρεις κι εσύ είναι τόσο αόρατο που για μερικούς ανάγεται στην σφαίρα του ανύπαρκτου.Καλό βράδυ να έχεις κι ευχαριστώ για το πέρασμα σου και από εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγγελάκι θα προτιμούσα να ήμουν εγώ γραφικός και να μην ήξερα τι έγραφα και ας διαφωνούσαμε όχι μία μα χίλιες φορές..Καλό σου βράδυ και από εδώ καλόμου φιλαράκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή