Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Ιχνη αφήνω...

Iχνη θ'αφήνω,ακολουθήστε τα και θα με βρείτε στο λημέρι μου..κι εγώ μυρίζοντας τον αέρα διαθέσεις θα μετρώ πότε φιλικές και πότε εχθρικές.Τις ομίχλες θα διώχνω από λέξεις κι έννοιες  που τις καρδιές βαραίνουν,κι εδώ ανάμεσα στίς υγρές όχθες  και στο αφιλόξενο δάσος που στοιχειωμένο για αιώνες τρομάζει αυτούς που ο φόβος μακριά τους κρατά από αλήθειες που φέρνουν στο φώς τις ψυχές,εδώ υπάρχει ένα μονοπάτι δύσβατο,θέλει ψυχή και καρδιά και ένστικτο να το διαβείς,κι αν το διαβείς ένα δάκρυ άσε να πέσει στην γή παρακαταθήκη σε αυτούς που θα ακολουθήσουν τον ίδιο δύσκολο δρόμο.Κι  χαμένους φίλους θα βρείς να σε περιμένουν και μία θάλασσα γαλήνια και απαλή,λυτρωτική χαμόγελα σπαρμένη.

6 σχόλια:

  1. Να είσαι καλά φιλαράκι μου,και σε ευχαριστώ πολύ για όλα..καλώς με βρήκες και σε αυτό το λημέρι.Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγώ θα περπατώ εδώ,όταν ο λύκος δεν θα είναι εδώ...
    καλοτάξιδο λυκάκι...-:))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σπιρτοκουτάκι μου αγαπημένο,,μέρες τώρα το αεράκι μου έφερνε το άρωμα σου,ένα γνωστό σε μένα άρωμα γυναίκας,ακολουθόντας τα ίχνη μου με βρήκες και σε αυτό το λημεράκι μας.Κατ επίφασην λοιπόν οικοδεσπότης εδώ,αφου τα κλειδιά τα έχεις κι εσύ καλώς σε βρίσκω κι εδώ κοκκινοσκουφίτσα μου..φιλάκια σου..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. NOSTOS καλησπερα, καλα να ειμαστε και θα τα λεμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε Δημήτρη εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.Καλώς ήλθες εδώ,και σ'ευχαριστώ για την επισκέψή σου εδώ.Καλό βράδυ να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή