Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Οδηγίες προς ναυτιλομένους..

Βάλτε μυαλό  εσείς οι κρατούντες την εξουσία πρίν χάσουμε και το στριγκάκι και το περιεχόμενο βεβαίως βεβαίως...(Το  θέμα είναι που να βρείτε το μυαλό)..Γιωργάκης,Αντωνάκης παίζουν με τα κουβαδάκια τους..τα παιδάκια του ακροδεξιού ΛΑΟΣ απολαμβάνουν το απρόσμενο δώρο και παίζουν παιχνίδια εξουσίας,δεν το έχουν και σε τίποτα να πούν φεύγουμε αν δεν ανοίξετε πάλι τα ξερονήσια,άκου τώρα ο Μπουμπούκος υφυπουργός και μη χειρότερα τι άλλο θα δούμε ακόμη...Ααααα..!!!! ξέχασα και τον θείο Λουκά τον πρωθυπουργάκο μας με το παρελθόν του να μην εγγυάται το μέλλον του.
Ολος αυτός ο θίασος ο οποίος καμμία νομιμότητα δεν φέρει αφού δεν είναι εκλεγμένος,απλά διορισμένος απο την γιαγιά Μέρκελ,όλο αυτό το σκυλολόι λοιπόν χλωμό το βλέπω να σώσει την Ελλάδα,κι επειδή η Ελλάδα μας ακόμη και στα κάτω της είναι μαγαζί γωνία και πουλάει,βλέπε ορυκτό πλούτο,γεωπολιτική θέση,γεωστρατηγική θέση,διαθέτει μεγάλη ποικιλία εναλλακτικών πηγών ενέργειας,έχουμε κι εκείνο το θεματάκι καυτή πατάτα ΑΟΖ λέγεται,δεν πιστεύω λοιπόν να κάνετε καμμία βλακεία και τα ξεπουλήσετε.Οπως βλέπετε και στην φωτό υπάρχουν πολλά μαχαιροπήρουνα,άρα και πολλοί μνηστήρες,το πιάσατε το υπονοούμενο θαρώ,διότι μετά τον λόγο θα τον έχει ο λαός,και με άγριες διαθέσεις μάλιστα,προσωπικά δεν είμαι διατεθιμένος να χάσω ούτε το στριγκάκι,ούτε και το περιεχόμενο του...

                                                                                              ΝΟΣΤΟΣ.

5 σχόλια:

  1. Οι Έλληνες "κρατούντες", δεν ξέρω τι ακριβώς "κρατάνε". Ίσως μια λεβέντικη ηλιθιότητα.
    Εμείς, από αρχαιοτάτων χρόνων, "χαζεύουμε" μπροστά στη λεβεντιά και συγχωρούμε αενάως την ηλιθιότητα.

    Αλήθεια δεν μπορώ να φανταστώ τον "θίασο" που θα παίξει μετά τις εκλογές.

    Φοβάμαι το φόβο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. meggie πολύ εύστοχο το σχόλιο σου.Καλή μου φίλη ακριβώς εκεί είναι το πρόβλημα,ότι μία ζωή χαζεύαμε την λεβεντιά,το αν όμως ο οποιοσδήποτε λεβέντης ήταν ανεπαρκής η ηλίθιος αυτό το προσπερνούσαμε.Καλή η λεβεντιά,αλλά από μόνη της δεν λύνει το πρόβλημα.
    Το δεύτερο μέρος του σχολίου σου όμως με προβλημάτισε ιδιαίτερα,πρώτον για το αν θα γίνουν εκλογές,μήπως λέω μήπως τα γνωστά κέντρα εξουσίας μας επιβάλλουν να συνεχίσουμε με αυτήν την κυβέρνηση?Προφάσεις αν θελήσουν θα βρούν άπειρες.Δεύτερον αν γίνουν έκλογές ούτε κι εγώ θέλω να φαντασθώ τον θίασο που θα παίξει..Οψόμεθα και ας έχουμε μέσα μας μία κρυφή ελπίδα ότι ο λαός κάποια στιγμή θα ξυπνήσει.Καλό βράδυ να έχεις κι ευχαριστώ για την συμμετοχή σου κι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτω τα χέρια απ το στριγκάκι
    κι απ το περιεχόμενο!
    χα χα χα χα Αστειεύομαι
    Φιλιά πολλά Νόστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγγελάκι μας σε σωστό δρόμο είσαι,Στριγκάκι και περιεχόμενο δικά μας, κατοχυρωμένα από καιρό,μέχρι τώρα απλώς ουρλιάζω...και ενίοτε γρυλίζω,μήπως να αρχίζω να δείχνω και κανένα δοντάκι?? λέμε τώρα..χα..χα..χα..!!!!
    Καλημέρα σε όλη την γλυκειά σας ομήγυρι,και πολλά φιλιά από εμάς..Καλό Σ/Κ να έχετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ πάντως θα κρατήσω το στριγκάκι για να έχω να θυμάμαι και κάτι όμορφο!
    Καλημέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή