Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Ευρώπη καλώς ήλθες στην κόλαση του Δ' Ράιχ..!

Ηταν η δεκαετία του '30 όπου στην Γερμανία γεννήθηκε ένα τέρας.
Ενα τέρας όπου αργότερα στα τέλη της ίδιας δεκαετίας και μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του '40,αιματοκύλησε τον κόσμο.Το όνομα αυτού Γ'Ράιχ..
Πίσω από το Γ'Ράιχ βρίσκεται η "Εταιρεία της Θούλης"μία μυστική οργάνωση-αδελφότητα που για πρώτη φορά κάνει την εμφάνισή της το 1912.
Η φιλοσοφία της ήταν, η καθαρότητα της φυλής,οι Γερμανοί υποστήριζαν ότι η άρια φυλή στην οποία πίστευαν ότι ανήκαν ήταν η καθαρότερη και η ανώτερη όλων.
Εβραίοι,τσιγγάνοι,νέγροι,ομοφυλόφιλοι,κουμουνιστές,και γενικά άτομα του περιθωρίου δεν είχαν θέση στον κόσμο.
Βασικός πυρήνας αυτής της φιλοσοφίας ήταν ο "ζωτικός χώρος",που πάντα αναζητούσε και αναζητεί η Γερμανία.
Εκφραστής αυτής της ιδεολογίας ήταν το εθνικοσοσιαλιστικό ναζιστικό κόμμα με ηγέτη τον Αδόλφο Χίτλερ που ήταν και ο σφαγέας των λαών.
Σήμερα και κάτω από την μύτη των ευρωπαίων πολιτών επιχειρείται η αναβίωση αυτής της ιδεολογίας εκφραστής και αιχμή του δόρατος αυτή τη φορά η καγκελάριος Μέρκελ.
Η δημιουργία του Δ'ράιχ δεν είναι στην φαντασία μας,η κυριαρχία που θέλει να επιβάλλει η Μέρκελ σε όλη την Ευρώπη είναι φανερή.
Αυτή την φορά όμως ο΄πόλεμος είναι οικονομικός,τα αποτελέσματά του όμως θα είναι το ίδιο οδυνηρά.
Στρατιές ανέργων,αυτή την στιγμή υπάρχουν επίσημα 23.000.000 άνεργοι στην Ευρώποι.
Οι νεόπτοχοι και οι άστεγοι έχουν αυξηθεί τραγικά.
Η φτώχεια και η πείνα πνίγουν όλο και πιο πολλά νοικοκυριά.
Μέσα σε όλα αυτά έχουμε και την επιμονή από πλευράς Γερμανών να διορισθεί οικονομικός επίτροπος,να μας κάνει δηλαδή κουμάντο στα οικονομικά μας.Η Μέρκελ φυσικά το μάζεψε,αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς ανά πάσα στιγμή δεν μπορεί να υλοποιηθεί.
Αν συμβεί αυτό σημαίνει εκχώρηση μέρους κυριαρχικών δικαιωμάτων και σε συνδιασμό με την υπαγωγή της Ελλάδας στο Αγγλικό δίκιο,τότε έχουμε σαφή παραχώρηση Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας.
Η Μέρκελ έχει βάλει στο μάτι τον ορυκτό πλούτο της Ελλάδας,και όχι μόνον άλλα προσπαθεί να εκμεταλευτεί την ευκαιρία που της δίνεται για έξοδο στην Μεσόγειο.
Συμπαραστάτες σε αυτήν την προσπάθεια της Μέρκελ είναι και μερίδα του έντυπου τύπου και όχι μόνον, της Γερμανίας,που χαρακτηρίζει τους Ελληνες τεμπέληδες,αργόσχολους που ζουν με τα χρήματα των άλλων.
Μάλιστα σε ένα από τα τελευταία άρθρα της bild υπάρχει και το ακόλουθο δημοσίευμα που κατηγορεί τους Ελληνες σαν ρατσιστές εξ'αιτίας των αντιδράσεων, και μίας αφίσσας που κυκλοφόρησε στην τελευταία επίσκεψη του υπ.εξωτερικών της Γερμανίας στην Ελλάδα,που δείχνει την Μέρκελ αγκαλιά με τον Χίτλερ..(το κακό που είναι δεν βλέπω.)
Ενα απόσπασμα του δημοσιεύματος λέει τα εξής:
"Ωστόσο, το εν λόγω περιστατικό δεν ξέφυγε της προσοχής Γερμανών δημοσιογράφων, που στο δημοσίευμα μιλούν για "τρέλα μίσους από τους Έλληνες", αλλά και για το ότι "την ώρα που η Ευρώπη προσπαθεί να σώσει την Ελλάδα και ετοιμάζεται να της δώσει δισ. ευρώ, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων φεύγει από... τη Γερμανία, οι Έλληνες μάς κοροϊδέυουν".

Μάλιστα, υπογραμμίζεται ότι "το ευχαριστώ των Ελλήνων είναι οι χυδαίες βρισιές και προσβολές", και κάνει λόγο για εμφανείς προσβολές των Ελλήνων εναντίον τους, μέσα από τα ΜΜΕ.

Kάνετε λάθος κύριοι της bild,αυτό δεν είναι ρατσισμός,αυτό είναι το δικαίωμα ενός λαού να προασπίζει την Εθνική του ανεξαρτησία,την μη υποταγή του στον γερμανικό οικονομικό επεκτατισμό.
Είναι το δικαίωμα ενός λαόυ να προασπίζει όπως αυτός νομίζει τα δικαιώματά του για Ελευθερία και αξιοπρέπεια.
Είναι το δικαίωμα ενός λαού να καθορίζει αυτός το μέλλον του,αφού οι δικές του ανίκανες και επικύνδινες κυβερνήσεις τον οδήγησαν εδώ.
Η δε τωρινή κυβέρνηση διορισμένη,και όχι εκλεγμένη από τον λαό, είναι υποτελής στα κελεύσματα της Μέρκελ και των τραπεζιτών.
Είναι το δικαίωμα που έχει ο Ελληνικός λαός να αρνηθεί την υποτάγη του στο Δ'ράιχ..όπως ακριβώς το έκανε και  χρόνια πρίν. 
Αν θέλετε δε να μιλήσουμε για ρατσισμό(στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί)- να το κάνουμε,εσείς λοιπόν μιλήσατε για την αρια φυλή,και μιλάτε ενδόμυχα ακόμη και σήμερα,εσείς στήσατε τα κρεματόρια και τους φούρνους,εσείς κατά καιρούς καίτε τα μαγαζιά των Ελλήνων και όχι μόνον που βρίσκονται και εργάζονται νόμιμα στην Γερμανία εδώ και δεκαετίες και οι οποίοι συμβάλουν στην οικονομία της Γερμανίας,πληρώνουν τους φόρους τους και με την παρουσία τους δεν δημιουργούν κανένα πρόβλημα.
Μην ξεχνάτε και κάτι άλλο η οικονική και βιομηχανική ανάπτυξη της Γερμανίας οφείλεται σε δύο λόγους
Στην μεγάλη οικονομική βοήθεια που της εδώθει μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο από τους συμμάχους
και στους μετανάστες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης που εργάστηκαν και εργάζονται ακόμη και σήμερα στο έδαφός της.
Ανάμεσα σε αυτούς και οι "τεμπέληδες" Ελληνες όπως τους αποκαλείτε.
Δικά σας έντυπα εμφάνιζαν την Αφροδίτη της Μήλου να κάνει άσεμνη χειρονομία (προιόν φωτομοντάζ)..
Δικά σας έντυπα καταφέρονται με δημοσιεύματα συχνά πυκνά εναντίον των Ελλήνων.
Στο κάτω-κάτω μας χρωστάτε δεν σας χρωστάμε,πληρώστε πρώτα τις αποζημιώσεις για τις καταστροφές που υπέστησαν οι Ελληνες και οι περιουσίες τους από τις επιδρομές  των Βαρβάρων του Γ'Ράιχ,επιστρέψτε μέρος του χρυσού των Ελλήνων που έκλεψαν οι ναζί και τότε σας επιτρέπουμε να σηκώσετε το κεφάλι σας και να μας κοιτάξετε στα μάτια.
Ιστορικά οι Ελληνες ήταν φιλόξενος λαός,φιλειρηνικός και ποτέ δεν είχε τα συμπλέγματα που έχετε εσείς.
Ξαναδιαβάστε την ιστορία των δύο λαών και μετά κάντε τις συγκρίσεις.
Οταν εμείς γράφαμε ιστορία,όταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες,όταν ανακαλύπταμε την Δημοκρατία,την φιλοσοφία,τις επιστήμες,τις τέχνες,εσείς υπήρχατε??Και αν ναι τι κάνατε?

                                                  ΝΟΣΤΟΣ.

4 σχόλια:

  1. Φίλε μου αυτοί βρίσκουν και τα κάνουν,εδω οι δωσίλογοι δικοί μας τι κάνουν; σήμερα 3 οικογένειες θρηνούν για την επέτειο του χαμού των ανθρώπων τους στα Ιμια...Θυμάμαι έντονα την Ντροπή και το θυμό που ένιωθα με εκείνο το συμβάν,δεν έλυσε μύτη..και όμως αυτούς τους έχουμε ακόμα και μας ορίζουν,ορίζουν τις μοίρες των παιδιών μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλημέρα και καλό μας μήνα.
    Προ ημερών ο πατέρας μου, είπε οτι προπολεμικώς, υπήρχε στην Τράπεζα της Ελλάδος, επίτροπος και όριζε τις εξαγωγές. Και δεν ήτο Ελλην...
    Επειδή ο παππούς μου έκανε εξαγωγές.. το γνωριζει καλά ο πατέρας...
    Μήπως λοιπόν, η ιστορία επαναλαμβάνεται...? εν αγνοία μας?

    Ναι, και στους Γερμανούς, η ασέβεια των Ελλήνων τους ξίνισε. Ξεχνουν την ιστορία και τα αίσχη τους...... Θυμήθηκαν ξαφνικά τις "αποζημιώσεις"...

    Ας είναι αυτός ο μήνας, ο καλύτερος όλων, με αισιόδοξες ειδήσεις...

    * ποιός και ποιά είναι στην φωτογραφία λέει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ούνα φάστα,ούνα ράτσα η μέρκελ με τον χίτλερ στην φώτο!!!

    καλό μήνα να έχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα διαβόλια.

    Αλλά τι να μας κάνω εμάς που τους ανεχόμαστε και εκλέγουμε αυτούς τους πολιτικούς που είναι μαριονέτες τους και στο μόνο πράγμα που αποσκοπούν είναι να γεμίσουν τις τσέπες τους.

    Αλλά ένα να ξέρουν πως όλα εδώ πληρώνονται.

    Χιονισμένη Καλημέρα!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή