Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

Credit default swap

Σιγά μην έχαναν οι κερδοσκόποι,αυτό περίμεναν για να θέσουν την Ελλάδα σε καθεστώς ελεγχόμενης χρεοκοπίας.
Εν τω μεταξύ αυτοί θα τσεπώσουν μερικά δις ευρω,έτσι για να έχουν να πορεύονται.
 Πέρα από τις φαιδρές θριαμβολογίες του Παπαδήμου και των άλλων δοσίλογων που ξεπούλησαν το μέλλον μας για να μετατρέψουν το χρέος των 360 δις σε  380 δις (ποιον δουλεύουν ?), το συγκεκριμένο θέμα που αφορά το πιστωτικό γεγονός δεν αποτελεί νέο. Ήταν μάλιστα γνωστό και αναμενόμενο.
Ένα κούρεμα χρέους αποτελεί εξ'ορισμού πιστωτικό γεγονός, όντας ένα είδος ελεγχόμενης πτώχευσης στην οικονομική ορολογία. Άρα είδηση εδώ δεν υπάρχει.Περαστικά σας λοιπόν,χάρισμά σας και οι κούφιες θριαμβολογίες σας,και τα  ψέμματά σας.

Το καλά οργανωμένο πείραμα εναντίον της Ελλάδας συνεχίζεται.
Το συνοθύλευμα,αυτό το τσίρκο από ένα μάτσο απατεώνες ποπυ αυτοαποκαλείται κυβέρνηση της Ελλάδας ,και που παράνομα χωρίς λαίκή εντολή κυβερνά την χώρα μου, πρέπει να ανατραπεί με οποιονδήποτε τρόπο για το καλό της πατρίδας μας,για το καλό όλων των Ελλήνων.
Ο κοπρίτης και τεχνοκράτης Παπαδήμος,και όλοι όσοι τον στήριξαν και τον στηρίζουν είναι ελεεινοί προδότες και πρέπει να τιμωρηθούν παραδειγματικά για εσχάτη προδοσία,για Εθνική μειοδοσία,εις βάρος της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού.
ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΟΥ.
Συνυπεύθυνοι σε αυτήν την προδοσία οι Παπανδρέου,Σαμαράς και ο λαγός Καρατζαφέρης.
Καθώς και οι τραπεζίτες και όλα τα ΜΜΕ και οι δοτοί δημοσιογράφοι-οικονομικοί αναλυτές που σχεδόν τρία χρόνια τώρα μας παραμυθιάζουν και συμμετέχουν σε αυτήν την  Εθνική ξευτίλα.

2 σχόλια:

  1. Έλα που δεν φεύγουν οι προδότες, έλα που έχουν κατσικωθεί στον σβέρκο μας και με την ανοχή μας βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι λέτε ρε παιδιά....εδω θα δικαιωθούν κιόλας....
    α..πα πα πα.....ταραγμένο σε βρίσκω λύκε..

    να σαι καλά έχεις απόλυτο δικιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή