Κυριακή 6 Μαΐου 2012

To αυγό του φιδιού..


Ενα ανησυχητικό φαινόμενο έχει κάνει την εμφάνιση του τα τελευταία χρόνια στην Ευρώπη,αιτία οι αδιέξοδες  οικονομικές πολιτικές,η ξενοφοβία και η κάθετη πτώση του βιοτικού επιπέδου.
Αυτό το φαινόμενο αποκαλύμενο και ως "το αυγό του φιδιού" 'εκανε την εμφάνιση του και στην Ελλάδα,κι εκεί που βρισκόταν στο περιθώριο,σήκωσε ξαφνικά κεφάλι.
Ρίξτε τουε φυσικά εκεί που τους αρμόζει, στον κάλαθο των αχρήστων και όχι στην κάλπη....

11 σχόλια:

  1. μακριά από τους φασίστες. ας μην μαγαρίσουμε εντελώς την ψήφο μας. Καλή σου μέρααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλεράκο καλέ μου φίλε την καλησπέρα μου,ας μην μαγαρίσουμε λοιπόν και την ψήφο μας,και τον όποιον πολιτισμό μας.Ευχαριστώ για την επίσκεψή σου εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. συμφωνώ με τον μαλερ...ας μην το ξεφτιλίσουμε τελείως το θέμα...
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητή μου christina ας ξεφτιλιστούν από μόνοι τους,η αρχή έγινε με το "εγέρθητω"!!!

      Διαγραφή
  4. Πολλά και όχι μόνο αυτό ρίξαμε στον κάλαθο...
    καλά αποτελέσματα να έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. βγάζει είκοσι βουλευτές το αυγό του φιδιού, δες τηλεόραση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. και δυστυχώς, τους ψήφισαν!!! και μάλιστα πολλοί νέοι άνθρωποι, και όχι ηλικιωμένοι, όπως φανταζόμουν στην αρχή. τρομακτικο, πραγματικά! Καλό βράδυ. Αύριο θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα τι να πω..στις δημοκρατίες αυμβαίνουν και ατυχήματα.και παρεκτροπές δυστυχώς.

      Διαγραφή
  7. Ψυχραιμία παιδιά...
    ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει γνώμη και άποψη...όλοι για Δημοκρατία δεν κοπτόμεθα...???
    αν το 6,9% του κόσμου αποφάσισε η ΧΑ να είναι στο Κοινοβούλιο και επιμείνει και στη περίπτωση επαναληπτικών εκλογών στην απόφασή του - γεγονός που έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον να το παρακολουθήσουμε - η απόφαση αυτή οφείλει να γίνει σεβαστή...
    Είναι καλύτερα να εξετάσουμε τους λόγους αυτής της απόφασης,από το να ακολουθούμε τον ίδιο τρόπο έκφρασης που επέλεξε η ΧΑ για το ντεπούτο της...
    να δούμε τί ήταν αυτό που ώθησε μερίδα συμπολιτών μας να στείλουν το κόμμα στη Βουλή...
    Ηταν η συμφωνια με τις ιδέες,ήταν η αντίδραση στην ανικανότητα του κράτους να τους προστατέψει,ήταν η διαμαρτυρία στη πολιτική που μέχρι τώρα ακολούθησαν οι πολιτικοί μας,ήταν η άγνοια...???
    εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλα...και εκ των πράξεων και συμπεριφορών εκάστου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε μία αστική δημοκρατία χωράνε όλοι και οι κακοί και οι καλοί,ευτυχώς εδώ υπάρχει η διακριτή υποκειμενικότηττα για το τι θεωρούμε καλό ή κακό.Χωράνε όλοι λοιπόν οι έχοντες πολιτική ταυτότητα που δεν προσβάλλουν την έννοια,τον θεσμό και την λέξη Δημοκρατία.Αποψή μου όμως είναι πως ιδεολογίες και πρακτικές που προσβάλλουν την ανθρώπινη αξιοπρέπεια το ίδιο το σύστημα τις αποβάλλει ως περιττές και επικύνδινες.Δεν είναι δυνατόν λοιπόν να σεβασθώ ψυχοπαθολογικές ελλειματικές φασίζουσες ιδεολογίες ανατολικού ή δυτικού τύπου που εκμαυλίζουν και ισοπεδώνουν τα πάντα.Εξ'αλλου ο σεβασμός δεν επιβάλλεται αλλά κερδίζεταιή εμπνέεται.Δεν ξεχνώ πως τέτοιες ιδεολογίες υποδούλωσαν και κατέκαψαν την Ελλάδα στο παρελθόν και αιματοκύλησαν τον κόσμο.
    Δεν θα σεβασθώ σε καμμία περίπτωση ιδεολογίες που πιθανότατα να χαιρετίσουν φασιστικά μέσα στο Ελληνικό κοινοβούλιο.
    Δεν με ενδιαφέρει ο΄λογος που το 7% των συμπολιτών μου ψήφισε με τον τρόπο πυ ψήφισε.Το μόνο Σίγουρα όμως αυτό το 7% στην συνείδησή μου δεν έχει το δικαίωμα να υψώνει την Γαλανόλευκη,παρά μόνο την σημαία που φέρει την σβάστικα.Αυτά τα ολίγα γλυκό μου σπιρτοκουτάκι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή